Excite

4 leuke uittips voor Oud & Nieuw

Vier de jaarwisseling eens niet in je vertrouwde woonplaats, maar in een wereldstad als Rome of Parijs. Je kunt daar tegenwoordig al heel voordelig heen (soms kun je zelfs vliegtickets voor een tientje scoren) en je hoeft er natuurlijk niet per se veel nachten te blijven. En als zo'n uitje je duur lijkt, denk dan eens na over de biertjes en glazen champagne die je achterover tikt als je wél naar die feesttent gaat, en wat dat allemaal kost!
    © Getty Images

In de sneeuw

Ook heel bijzonder: de jaarwisseling vieren tijdens de wintersport. In de sneeuw, met allemaal lichtjes, glühwein, gezelligheid en nog veel meer. Zorg er dan wel voor dat je in een wintersportgebied met sneeuwzekerheid zit, anders lijkt het landschap vaak nog Nederlandser dan Nederland zelf. Ook leuk: met familie of vrienden de bergen in gaan. Dan heb je toch een beetje van 'thuis' bij je.
    © Getty Images

Las Vegas

Oké, dit valt wel een beetje onder een wereldstad, maar is toch ook weer een hele belevenis op zich: Oud & Nieuw vieren in Las Vegas. Je kunt hier genieten van een enorm knalfeest, waar nog 300.000 anderen aan mee doen. De Strip ziet er geweldig uit, er is volop vuurwerk en de hele stad lijkt wel in lichterlaaie te staan. Als je bovendien al op tijd boekt, dan kun je zeker nog wel een mooie deal scoren!
    © Getty Images

Sydney

Als je vooral dol bent op spectaculair vuurwerk en de jaarwisseling eventueel ook wel twee keer wilt vieren, dan kun je het beste afreizen naar Sydney. Daar wordt elk jaar een prachtige parade gehouden, met het mooiste vuurwerk dat je je maar kunt bedenken. Bovendien behoor je daar tot de eerste groep mensen die het nieuwe jaar inluidt. Als je daarna zou vertrekken, dan kun je misschien ook ergens anders nog wel het nieuwe jaar vieren.
    © Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021