Excite

50 Jaar Nederlands Dans Theater tijdens Holland Dance Festival 2009

De 12e editie van het Holland Dance Festival staat dit jaar helemaal in het teken van het vijftigjarige bestaan van het Nederlands Dans Theater. Tussen 28 oktober en 15 november zullen hierom in Den Haag 60 voorstellingen en meer dan 100 workshops plaatsvinden.

Het Hollands Dance Festival heeft gekozen voor de viering van het vijftigjarige bestaan van het Nederlands Dans Theater, omdat dit toch wel één van de grootste boegbeelden voor de Nederlandse dans is. Daarnaast is het NDT altijd vernieuwend en toonaangevend op het gebied van dans. Verwacht wordt dan ook dat de tal van grote namen op het gebied van dans, die door het theater zijn voortgebracht, zich ook hier weer zullen verzamelen.

De invulling van het Holland Dance Festival is veelzijdig: van nationale tot internationale gezelschappen, van oude bekenden tot nieuwe groepen, jonge artiesten en artiesten die inmiddels al behoorlijk wat naam hebben gemaakt; je komt het op de 12e editie van het Holland Dance Festival tegen!

Het ruim twee weken durende festival zal gehouden worden in tal van theaters en gelegenheden in het bruisende Den Haag. Kaartjes kunnen nu al gekocht worden via de website van het Holland Dance Festival. Daarnaast kunt u voor uw kaartjes terecht bij één van de vele VVV Ticketpoints. Op is op, kijk daarom snel welke voorstellingen je aanspreken en zorg ervoor dat je je kaartjes op tijd in huis hebt!

Afbeelding: Flickr account Nuno Duarte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020