Excite

Aanbieding voor een hotel in Düsseldorf

Een aanbieding voor een hotel in Düsseldorf heb je op internet zo gevonden. Op sites als Booking.com worden namelijk diverse accommodaties met elkaar vergeleken en kun je tevens oordelen van eerdere gasten raadplegen. Bovendien kun je dikwijls het hotel van jouw keuze meteen boeken.

Düsseldorf: meer dan een luchthaven

Düsseldorf ligt in het de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en is de hoofdstad van deze regio. In deze stad wonen ruim 500.000 mensen en daarnaast zijn er veel bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld het theater Deutsche Oper am Rhein of het befaamde Goethe-Museum bezoeken. Maar ook op gastronomisch gebied heeft Düsseldorf veel te bieden: deze regio staat onder meer bekend om zijn 'Altbier', een bovengegist bier.

Voordelige hotels in Düsseldorf

Nabij het Centraal Station bevindt zich het A&O Düsseldorf Hauptbahnhof. Vanuit deze accommodatie kun je gemakkelijk de stad verkennen, maar in de directe omgeving zijn bijvoorbeeld ook mooie galerieën te vinden. Dit hotel beschikt over 154 kamers waar je voor een schappelijke prijs kunt verblijven. Bovendien kan de dag gestart worden in de ontbijtzaal op de begane grond.

In de buurt van het eerder genoemde Goethe-Museum ligt het Hotel Residenz Düsseldorf. De 35 kamers van dit hotel zijn comfortabel ingericht en beschikken onder meer over een eigen badkamer. In de nabije omgeving zijn bekende winkelstraten en gezellige eetgelegenheden te vinden.

Net iets buiten het centrum is het CB Comfort Business Hotel Düsseldorf gevestigd. Deze accommodatie ligt in een rustige buurt, maar het centrum van deze Duitse stad is gemakkelijk te bereiken. Naast over 60 comfortabel ingericht kamers beschikt dit hotel over een eigen bar waar je kunt genieten van een vers getapt glas Altbier.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020