Excite

Actief vakantie vieren in Limburg

Limburg is een prachtige omgeving, en heel geschikt als je op vakantie gaat met het hele gezin. Heb je zin om eens een heerlijke actieve vakantie te vieren, dan ben je in Limburg zeker op de goede plaats. Ga survivallen, wandelen of kajakken en geniet met volle teugen van beeldschone natuur en sportieve activiteiten!

Op meerdere lokaties in Limburg kun je tijdens je vakantie op survival. Midden op de Sint Pietersberg vind je de Fun & Fear locatie. Dit is een oude steengroeve met loodrechte wanden, grotten en een groot bosgebied, waar je verschillende spannende activiteiten kunt ondernemen, van recreatief tot extreem.

Ga bijvoorbeeld abseilen, en daal af van een vijftien meter hoge mergelwand. Of maak vanaf een indianenbrug een vrije val vanaf tien meter hoogte. Als dat niet spannend is! Bij Fun & Fear kun je ook nog buks schieten, handboogschieten, over een indianenbrug lopen, mountainbiken of van de tokkelbaan afsuizen.

Iets minder spannend, maar minstens zo leuk, is wandelen door Limburg. Het is de meest heuvelrijke provincie van Nederland, waardoor je verzekerd bent van prachtige vergezichten. Maak een wandeltocht over veldwegen, holle wegen, bospaden en door weilanden, en geef je ogen flink de kost.

Houd je meer van avontuur op het water, dan kun je gaan kajakken. Bij de organisatie Passe Partout kun je een kajaktocht doen. Zo maak je eens op een heel andere manier kennis met de Nederlandse rivieren. Laat je door de stroom meevaren en geniet van de schitterende omgeving die voorbij glijdt. Heerlijk toch, zo’n actieve vakantie in Limburg!

Afbeelding: Flickr, gebruiker vieëtor

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021