Excite

Actieve vakantie: lekker bezig zijn

Een actieve vakantie kan van alles betekenen. Je kunt bijvoorbeeld de hele vakantie wandelen of fietsen. Of je maakt een rondreis, waarbij je telkens andere plekken bezoekt. Extremer kan ook: bergbeklimmen, rijden op een quad, raften, of misschien een jungletocht maken.

Tijdens een actieve vakantie zie je een land op een hele andere manier. Je kunt erg veel dingen zien en soms kom je op plekken waar je anders niet zou komen. Mensen vinden het vaak veel leuker dan wanneer ze bijvoorbeeld op het strand liggen.

Wil jij ook een actieve vakantie? Er zijn gelukkig allerlei opties. Wanneer je niemand hebt om met je mee te gaan kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een actieve groepsreis. Er zijn zelfs actieve groepsreizen voor mensen die alleen reizen. Ideaal dus als je toch actief wilt zijn tijdens je vakantie, maar je niemand hebt om mee te reizen.

Bedenk vooraf goed waar je heen wilt en wat je ongeveer wilt gaan doen. Een goede reisverzekering is verstandig wanneer je een actieve vakantie gaat hebben. Zorg dat de reisverzekering ook de ziekenkosten dekt. Deze kosten kunnen namelijk hoog oplopen en in veel landen moet je ze ter plaatse betalen. Ga dus veilig op reis wanneer je een actieve vakantie hebt!

Afbeelding: Flickr account mvermeulen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020