Excite

Actieve vakantie van België tot Azië

Een dag of een weekend outdoor sporten? Een actieve vakantie in de bergen of op het water? Er is een ruime keuze aan actieve vakanties door heel Europa en daarbuiten.

Als je er een weekend tussenuit wilt, dan zijn de Belgische Ardennen een prima bestemming. Je rijdt er zo naar toe met de auto en vanaf 99 euro verblijf je er drie dagen in een avontuurlijke outdoorhut. Een enorme steengroeve is compleet omgebouwd tot een outdoorarena vol met touwbruggen, netten, abseilplaatsen en nog veel meer activiteiten. Om in de groeve te komen, moet je eerst door een mijngang van 450 meter lopen.

Bijzonder actieve vakanties vind je bijvoorbeeld bij Labyrinth. Voor prijzen vanaf 300 euro kun je hier speciale vakanties boeken. Zoals zeekajakken in Dalmatië, een wildwaterspecial in de Spaanse Pyreneeën, een canyonspecial in Slovenië, een huttentocht in de Dolemieten of een raftspecial in Ethiopië.

Labyrinth heeft actieve vakanties op maat. Zo kun je kiezen voor een vakantie voor de hele familie, een 1 ouder vakantie, een actieve vakantie voor mensen met een leeftijd tussen de 17 en 28 jaar en een actieve vakantie voor mensen met een leeftijd tussen de 25 en 39 jaar. Zo kom je bij een groepsreis tussen leeftijdgenoten te zitten.

Actieve reizen verder van huis vind je bijvoorbeeld bij Atma Asia Travel. Je kunt hier wandelvakanties boeken, trektochten, fiets- en mountainbiketochten. Ook kun je hier kiezen voor een ander soort actieve vakantie, namelijk een cultuurvakantie of een festivalvakantie waarbij je verschillende festivals bezoekt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Mark Hillary

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020