Excite

Afrika reizen

Van safari’s en savannes in het oosten bij Tanzania, Ethiopië en Rwanda tot een combinatie van westelijke en Afrikaanse cultuur in het zuiden van het continent: Namibië, Zuid-Afrika en Botswana. Van uitbundige dans en traditionele volkeren in het westen tot de Arabische en islamitische invloeden in het noorden: Marokko en Egypte. Het kan niet anders, reizen in Afrika biedt voor ieder wat wils.

Niet alleen biedt het Afrikaanse continent een verscheidenheid in culturen, maar de natuur heeft ook werkelijk alles in huis. Berglandschappen in Lesotho en Rwanda, woestijnen in Tunesië en Libië, jungles in Gabon of Uganda en savannes in Kenia en Malawi.

Zo gevarieerd als het continent Afrika, zo gevarieerd is het aanbod aan reizen. Je hebt safarireizen, trektochten, wandelreizen, woestijnreizen, tochten langs natuurreservaten, Zuid-Afrika reizen en nog veel meer. Het is lastig kiezen met al die mooie bestemmingen en soorten reizen.

Om te beginnen, kun je een gespecialiseerde reisorganisatie kiezen. Dat wil zeggen, een organisatie die specialist is op het gebied van reizen naar Afrika. Zij kunnen jou informeren over de verschillende mogelijkheden die het continent Afrika biedt, en wat voor soort reis jou het beste ligt.

Een aantal van deze reisorganisaties zijn Sawadee reizen (specialist in verre reizen), Koning Aap, SNP Natuurreizen (partner van de ANWB), Zuid-Afrika Specialist, Out In Afrika en Afrika Online. Deze laatste organisatie regelt al meer dan 12 jaar reizen naar Afrika. Je kunt kiezen voor een bestaande reis, of je eigen reis samenstellen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Blatant World

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020