Excite

Ga all inclusive naar Egypte

Geniet van all inclusive vakanties in Egypte. Ondanks de demonstraties in Egypte en alle problemen van de laatste tijd, is het wel mogelijk om op vakantie te gaan richting de bekende badplaatsen van Egypte. Hier heb je talloze all inclusive mogelijkheden, zoals hotels met de nodige luxe.

Je kunt eventueel zelfs kiezen voor een all inclusive vliegvakantie. Je hebt dan niet alleen het hotel, maar ook het vliegticket inbegrepen in de prijs. Vooraf weet je op deze manier precies waar je aan toe bent. Alleen wanneer je op vakantie trips maakt naar bekende bezienswaardigheden in Egypte, zul je waarschijnlijk extra moeten betalen.

In sommige badplaatsen kun je zelfs all inclusive hotels vinden met de mogelijkheid om onbeperkt te snorkelen of duiken. Let wel op dat eventuele lessen hier vaak weer niet bij inbegrepen zitten.

Er zijn verschillende badplaatsen in Egypte waar je prima terecht kunt voor een ontspannen all inclusive vakantie. Denk aan Dahab. Dahab betekent in het Arabisch 'goud' en dit komt door de prachtige kleur van de stranden. Je kunt er goed snorkelen en duiken. Of ga naar Sharm El Sheikh, waar je ontzettend veel vijfsterren hotels kunt vinden. Ook hier heb je talloze mogelijkheden om te snorkelen of duiken. Ook kun je prachtige wandelingen maken. Quiser is een badplaats met een aantal middeleeuwse gebouwen. Wil je dus behalve genieten van de strand en de zee ook nog cultuur zien? Dan kun je hier prima terecht.

Alle badplaatsen van Egypte hebben mooie all inclusive mogelijkheden en dit kan zo luxe zijn als je zelf wilt.

 (photo © Sashajeaggi)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021