Excite

Leuke all inclusive hotels in Nederland

Bij het begrip ‘all inclusive’ denken de meeste mensen direct aan een zonnige vakantie in een prachtig resort in een ver land, bijvoorbeeld aan de Turkse kust. All inclusive hotels in Nederland zijn echter ook mogelijk. Er zijn diverse hotels in Nederland die all inclusive hotelkamers aanbieden. Wanneer je niet voor verrassingen wilt komen te staan, wilt dat alles voor je geregeld is én niet ver wil reizen, is een all inclusive hotel een goed idee.

De Bonte Wever

De Bonte Wever in Assen biedt bijvoorbeeld hotelkamers aan die van alle gemakken voorzien zijn, inclusief eten en drinken en toegang tot alle faciliteiten van het hotel, zoals de schaatsbaan en het subtropisch zwemparadijs in het sport- en recreatiecomplex. Wanneer je toch even wat anders wilt, ben je met ongeveer twintig minuten rijden in Speelstad Oranje. De hotelkamers zijn allen voorzien van televisie, draadloos internet, airco en een ruime badkamer.

Preston Palace

Ook Preston Palace in Almelo werkt met het all inclusive principe. Alles is in de prijs inbegrepen, waaronder het gebruik van verscheidene restaurants en bars, de bowlingbaan, het subtropisch zwembad en de bioscoop. Wanneer je in hotel Preston Place logeert, hoef je het terrein niet af om je prima te vermaken.

Roemer Amsterdam

Meer in de randstad gelegen vind je hotel Roemer Amsterdam. Dat bestaat uit luxehotelkamers, een ruime bar en lounge, ontbijt en diner. De hotelkamers beschikken over een badkamer met natuurlijk daglicht en een flatscreen televisie. Wanneer je een kunstliefhebber bent, is dit hotel helemaal aan te raden: elke kamer is ingericht met verscheidene kunstwerken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021