Excite

All inclusive Kroatie met vliegreis: zon, zee, strand en cultuur in één land

Kroatië is een vakantiebestemming voor alle seizoenen en alle leeftijden. Een all inclusive kroatie vliegreis is een betaalbaar alternatief voor veel duurdere vakantiebestemmingen in Frankrijk en Italië.

Alles in één land

Kroatië is een cocktail van langgerekte kusten, bruisende steden, van kunst en cultuur. Na de recente oorlog met buur Servië, werd het land in recordtempo herbouwd en de toeristische verblijfsinfrastructuur gemoderniseerd. De kusten zijn er op zijn mooist en de vele kustplaatsjes langs de Adriatische en Dalmatische kust zijn adembenemend mooi.

Istrië: poort naar de Middellandse zee

Istrië is een topper tijdens een all inclusive vakantie Kroatië vliegreis, tevens de poort naar de Middellandse Zee. Met zijn azuurblauwe zee, zijn groene binnenland en zijn schitterende fauna en flora oogt Istrië als een ansichtkaart.

Dubrovnik: parel aan de Adriatische Zee

In Dubrovnik, parel aan de Adriatische Kust, voelen vele koninklijke families en de jet set zich thuis. Het mediterrane klimaat zorgt voor een subtropische plantengroei met geurige citroenen en sinaasappelen, mandarijnen, wuivende palmen en agaven.

Zadar: regio vol tegenstellingen

Zadar is een regio vol tegenstellingen met historisch erfgoed en een prachtige natuur. Het brengt ons naar de bron van de culturele identiteit van Kroatië en in de koninklijke stad Nin maken we kennis met de kleinste kathedraal ter wereld, amper 36 stappen 'groot'.

Voordelig in voor- en najaar

Een alle inclusive vakantie Kroatie vliegreis is het voordeligst in het voor- en najaar.

  • Driesterrenhotel Osmine Dubrovnik: 578 euro/week, all inclusive
  • Driesterrenhotel Valmar Dubrovnik: een groene oase voor 555 euro/week, all inclusive
  • Vijfsterrenhotel Cavtat: op het groene schiereiland Sustjepan, kost 802 euro/week

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020