Excite

All inclusive op reis

Bij een all inclusive vakantie is niet alleen het hotel en de vliegreis bij de prijs inbegrepen. Ook het eten, drinken, hapjes en transfers maken deel uit van het pakket. Excursies en uitstapjes zijn ook vaak bij de prijs inbegrepen. Het is onbezorgd vakantie vieren, je hoeft immers niets zelf te regelen en je hebt alles al betaald. Je weet dus voor je op reis gaat al wat je vakantie heeft gekost.

Voor een vakantie in Europa kun je vaak al terecht voor minder dan 500 euro, voor een vakantie van acht dagen. All inclusive reizen pakken vaak ook voordeliger uit dan gewone reizen omdat je dagelijkse kosten een stuk lager zijn. En omdat je verder niets hoeft te regelen, kun je de hele dag lekker luieren op het strand of aan de rand van het zwembad. Veel resorts hebben ook sportfaciliteiten. Als het wat koeler is geworden kun je dan bijvoorbeeld nog een balletje slaan op de tennisbaan.

All inclusive vakanties zijn de laatste jaren heel erg populair geworden. De meest favoriete landen zijn Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije, Bulgarije en Brazilië. Er zijn trouwens ook all inclusive vakanties naar wintersportgebieden. Goed zoeken op internet en prijzen vergelijken loont altijd. Er zijn diverse sites waar je de vakanties en prijzen met elkaar kunt vergelijken. Googelen op 'all inclusive' helpt je al een heel eind op weg naar je goedkope vakantie!

Afbeelding: Flickr account archer10(Dennis)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020