Excite

Voordelig genieten van een all inclusive naar Sardinië

Je wilt niet te veel geld kwijt zijn aan je vakantiereis. Maar tegelijkertijd sluit je liever ook geen compromis als het gaat om locatie, plezier en mogelijkheden. Dan zit je met een all inclusive naar Sardinië altijd goed. Hier kun je genieten van het echte eilandleven, gecombineerd met de altijd gezellige Italiaanse sfeer. Sardinië is het grootste eiland in de Middellandse Zee, dus je kunt er wel zeker van zijn dat je je hier niet hoeft te vervelen.

Goedkope reis boeken

Natuurlijk wil je eerst een goedkope all inclusive naar Sardinië boeken. Hoe je dat doet? Bekijk de grote reisbureaus en vergelijkingssites en zoek vooral naar last minutes. All inclusives zijn normaal gesproken al voordeliger dan een reis en het hotel apart, maar als je ook nog eens een last minute weet te scoren, dan zit je helemaal goed. Via Elizawashere.nl kun je unieke vakanties boeken en voor de beste aanbiedingen op één plek kijk je op Travelta.nl. Kun je bij wijze van spreken vandaag nog weg? Kijk dan op Inpakkenenwegwezen.nl voor de laatste last minute acties.

Volop vermaak

Italië is als vakantiebestemming meer dan bekend. Maar Sardinië doet niet onder voor Italië. Het eiland ligt ten zuiden van Corsica, aan de westkant van Italië en is daarmee verzekerd van lekker weer. De milde winters trekken jaarlijks talloze overwinteraars aan. Sardinië was in de prehistorie al bewoond, zo is af te lezen uit de Domus de Janas en de Nuraghi die hier te vinden zijn. Na hen volgden nog onder meer de Romeinen, de Vandalen en de Byzantijnen, die elk hun sporen nalieten en zorgden voor een bijzondere mengelmoes qua cultuur. Dat is te zien, maar ook te proeven, te horen en te ruiken. En dat maakt Sardinië uniek!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021