Excite

All inclusive vliegvakanties voor ieder budget

Wie zich tijdens de vakantie aan een strikt budget moet houden, denkt misschien niet heel snel aan het boeken van een all inclusive vakantie. Toch is zo’n all inclusive vliegvakantie soms juist de beste keuze. De naam zegt het al: all inclusive. Oftewel: alle kosten zijn inbegrepen. Dat betekent dat je geen apart budget aan hoeft te houden voor eten en drinken: dat is allemaal inbegrepen.

All inclusive vliegvakanties worden steeds vaker gepromoot. Logisch, want ook voor hotels is het prettig om een vast bedrag per gast te krijgen. Zij hopen natuurlijk weer dat je bijvoorbeeld net die dingen neemt die niet inbegrepen zijn, denk bijvoorbeeld aan alcohol, iets dat niet altijd standaard is, dat je je een aantal keer verslaapt voor het ontbijt en dat je ook eens in het centrum wilt eten in plaats van het restaurant in het hotel. Dat bespaart hen geld.

Als jij kiest voor een all inclusive vliegvakantie, dan moet je er natuurlijk op letten dat je dat soort dingen juist niet doet. Dus niet vergeten om mee te doen met het ontbijt en altijd goed opletten op wat er wel inbegrepen is en wat niet. Als je op zo’n manier slim eet en drinkt, weet je vooraf al precies wat je vakantie je gaat kosten. Zo kun je je budget nooit overschrijden.

Het leuke van vliegvakanties is dat er voor elk budget wel een aantal te vinden zijn. Voor een paar honderd euro vlieg je misschien niet naar Australië, maar kun je wel een heerlijke all inclusive naar Turkije boeken!

Afbeelding: Flickr account JoshuaDavisPhotography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020