Excite

All in vakantie Frankrijk: leven als God in Frankrijk

Een van de populairste Franse vakantiebestemmingen is de Provence, met zijn uitgestrekte lavendelvelden, zijn wijngaarden en zijn vele culinaire hoogstandjes terecht de Franse Riviera genoemd.

Tot verbeelding sprekende bestemmingen

De Provence grenst aan Italië en de Middellandse zee, en bestaat uit zes departementen met steden die klinken als een klok. Nice, Marseille, en het mondaine Saint- Tropez en Monaco spreken voor zich.

Betaalbare vakantiebestemming

Wie in het voorjaar wil genieten van een all in vakantie Frankrijk, kan voordelig genieten van het mondaine leven in de Provence, zeker in de mei. Wat anders gezegd van een zes daags verblijf in tweesterrenhotel Le Vieil Amandes, rustig gelegen in het hart van het Parc Regional du Verdon. Het hotel beschikt over twaalf mooie kamers en een verwarmd zwembad. Voor zes dagen betaalt men 235 euro per persoon in een tweepersoonsappartement, logies en ontbijt inbegrepen. In het Parc maken we kennis met een rijke fauna en flora, met vele historisch waardevolle gebouwen en uitgestrekte wijngaarden. Kinderen vervelen zich hier evenmin, zij kunnen terecht in de vele pretparken in de buurt.

Genieten van topwijnen en regionale gerechten

De France Provence is wereldwijd bekend om zijn vele topwijnen en culinaire hoogstandjes met als toppers regionale specialiteiten als ratatouille en bouillabaisse. De uitgestrekte paarse, en heerlijk geurende lavendelvelden brengen ons in de gepaste vakantiestemming.

Paradijs voor sportievelingen

Een all-in vakantie Frankrijk is niet alleen een topbestemming voor levensgenieters, maar zeker ook voor sportievelingen. Naast vele uitstekend bewegwijzerde fiets- en wandelpaden, zijn hier uitgebreide mogelijkheden voor out-doorsporten. Voor de durvers is het een uitgelezen streek voor parapente.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020