Excite

Ga alleen naar New York

Alleen naar New York

Alleen reizen kan een echte verademing zijn. Je doet de dingen die jij wilt, zonder ook maar rekening te hoeven houden met iemand anders. New York is een stad waar mensen graag alleen heen gaan. Maar is dat wel zo veilig en verstandig? Het antwoord is: ja. New York is een grote stad, maar je bent zeker niet de enige die alleen reist.

Hotelkamers

Omdat er veel mensen zijn die alleen naar New York gaan, zijn er veel hotels die single rooms aanbieden. Je hoeft dus niet onnodig te betalen voor een tweepersoonskamer. Ook kun je er eventueel voor kiezen om in een hostel te verblijven. Je slaapt dan op een slaapzaal en betaalt alleen voor een bed. Het is een leuke manier om contact te maken met andere mensen die ook alleen reizen. Je komt allerlei nationaliteiten tegen in een hostel.

Alleen dineren

Sommige mensen schamen zich een beetje wanneer ze alleen uit eten gaan. In Nederland word je ook vaak vreemd aangekeken, maar in New York is het helemaal niet raar: veel mensen eten er alleen in een restaurant. Dit kunnen toeristen zijn, maar ook zakenmensen. Schaam je dus niet wanneer je een restaurant inloopt en alleen bent.

Veiligheid?

Net zoals elke grote stad is er ook in New York criminaliteit te vinden. Dit betekent echter niet dat je ontzettend voorzichtig moet zijn. Zorg dat je portemonnee en andere waardevolle spullen niet gemakkelijk te pakken zijn en zorg dat je vooral 's avonds de drukke straten pakt. Gedraag je niet angstig, dan zul je ook minder snel als slachtoffer gezien worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021