Excite

Waar vind je de allergoedkoopste vliegtickets?

Allergoedkoopste vliegtickets

Vliegtickets zijn duur. Wie wil er nou niet de allergoedkoopste vliegtickets vinden? Het is immers doodzonde als je veel geld betaalt voor een vliegticket, wanneer je ook voordeliger kunt reizen. Toch is het niet zo gemakkelijk om de goedkoopste tickets te vinden. Er zijn enorm veel aanbieders en de prijzen zijn per luchtvaartmaatschappij en periode verschillend. Wel zijn er verschillende sites waarop je de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Denk aan vliegtickets.nl en expedia.nl.

Overstap bij verre reizen

Wanneer je een verre reis maakt, bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten, Azië, Australië of Zuid-Amerika, kun je vaak geld besparen als je onderweg ergens overstapt. Denk aan een overstap ergens in Europa of op grote luchthavens als Kuala Lumpur, Houston, Washington en Singapore.

Goedkope luchtvaartmaatschappijen

Er zijn verschillende goedkope luchtvaartmaatschappijen die heel voordelige vliegtickets hebben. Denk bijvoorbeeld aan RyanAir. Deze maatschappij heeft soms tickets voor een paar tientjes. Wel moet je er bij dit soort budgetmaatschappijen rekening mee houden dat je vaak extra moet betalen voor je bagage. Ook kunnen er andere extra kosten in rekening worden gebracht, dus let hier goed op.

Spaar miles

Als je geregeld vliegt kun je bij veel luchtvaartmaatschappijen Miles sparen. Je krijgt punten voor het aantal mijlen dat je vliegt en hoe meer punten je hebt, hoe interessanter het wordt. Je kunt vaak profiteren van flinke kortingen. Vlieg je niet vaak, maar wel ver? Dan is het ook al aan te raden om miles te sparen. Je maakt immers véél mijlen en hebt dan ook al een flink aantal punten gespaard. De volgende keer kun je dan erg veel geld besparen op je vlucht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019