Excite

Alles over Afrika

Afrika leent zich uitstekend voor het maken van prachtige safarireizen. Kom naar Kenia, Tanzania, Namibië, Mozambique of Zambia. Er zijn talloze Afrikaanse bestemmingen waar je de safarireizen kunt meemaken. Er zijn daarbij ook veel verschillende organisaties die de reizen organiseren. Zo heb je Fox vakanties, Travelafrika, Riksja online, Miles Travel... Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod.

Keuze genoeg dus. Maar waar kun je je Afrikareis nu het beste boeken? Belangrijk is dat een reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR. Dit staat voor een betrouwbare vakantie. Verder is het goed om te weten welke organisatie wat voor reizen aanbiedt. Zo bieden Shoestring en Koning Aap vooral groepsreizen aan. Met Miles Travel kun je reizen op maat.

Leuk, al die natuur, maar misschien wil je naar Afrika voor een ontspannen strandvakantie. Ook dit is mogelijk. Wil je luxe? Kijk dan eens naar het aanbod in luxereizen naar Afrika. Laat je in de watten leggen en ga met een privégids op safari door Kruger Park. Ook een luxe treinreis naar de Vic Falls behoort tot de mogelijkheden. Ontdek Afrika in stijl.

Is vakantie vieren in Afrika toch niets voor jou? Je kunt ook naar Afrika om daar vrijwilligerswerk te doen. Activity International is een organisatie die dit soort reizen organiseert. Je leert Afrika op een heel andere manier kennen dan wanneer je er als toerist heen zou gaan. Je kunt lesgeven, assisteren in een kliniek of je inzetten voor het beschermen van de Afrikaanse natuur. Mogelijkheden te over!

Afbeelding: Flickr, gbaku

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020