Excite

Alles voor camping en outdoor op Campz.nl

Goede kwaliteit kampeer- en outdoorartikelen zijn helaas alleen in speciaalzaken verkrijgbaar. Wanneer je op zoekt bent naar een winkel met een groot assortiment is het aanbod schaars. Speciaal voor mensen die graag artikelen vergelijken voor ze overgaan tot de aankoop is er Campz.nl.

Breed aanbod aan campingartikelen

Op Campz.nl vind je een groot aanbod outdoor- en kampeerspullen van verschillende grote merken. De online collectie omvat alles voor geslaagde outdoor en trekking vakanties, alsmede voor vakanties met de caravan en kampeervakanties. Het assortiment bestaat uit veel kleding en wandelschoenen, geschikt voor allerlei buitensport. Daarnaast is er een grote collectie tenten, slaapmatten, slaapartikelen en rugzakken, zodat je altijd goed voorbereid aan je outdoorvakantie begint.

Rugzaktoeristen

De afgelopen jaren is het steeds gemakkelijker geworden om verre reizen te maken met minimale bepakking. Goede schoenen, lichtgewicht kleding en rugzakken zijn daarbij van essentieel belang. Voor zowel lange als korte trekkings heeft Campz.nl de noodzakelijke producten met de topkwaliteit van bekende merken. Kijk voor de uitgebreide collectie en meer informatie op de website van Campz.nl.

Bekende merken

De experts van Campz.nl hebben met veel zorg de collectie samengesteld met bekende en geteste producten. De echte outdoorliefhebber kent de kwaliteit van merken als The North Face, Jack Wolfskin, Teva en Mammut. Deze en andere beproefde merken zorgen dat er voor iedere wens en voor ieder budget genoeg aanbod is voor een geslaagde vakantie.

Bestellen via Campz.nl

Bestellen via Campz.nl is heel eenvoudig. Kies op de website de producten uit die je nodig hebt voor de vakantie. De levertijd staat direct aangegeven, zodat je weet wanneer je bestelling binnen is. Plaats de bestelling en betaal gemakkelijk via iDEAL, Paypal of creditcard. Via e-mail ontvang je een bevestiging met het verdere verloop van de bestelling. Het pakket wordt vervolgens aan de deur bezorgd. Eenvoudig en snel, zodat je in alle rust kunt voorbereiden op je kampeervakantie of trekking. Kijk voor meer informatie op de website van Campz.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019