Excite

Ga op Ameland naar de sauna

Ameland en sauna gaan naadloos samen. Tijdens een weekend Ameland kun je namelijk heerlijk tot rust komen in de sauna om daarna verder te genieten van het prachtige eiland. De meeste sauna's op Ameland hebben bovendien een uitgebreid wellnessprogramma, zodat je helemaal kunt ontspannen.

Op Ameland heb je ook diverse hotels die over een eigen sauna beschikken. Zo is er familiehotel De Klok. Ontspan hier op een terras op het zuiden, bruin bij op de zonnebank en sluit een rustige dag Ameland af met een bezoek aan de sauna van het hotel. Kijk op hoteldeklok.nl eens naar de arrangementen. Wie weet zit er een ideaal weekend Ameland bij.

Andere hotels op Ameland met eigen sauna zijn bijvoorbeeld Hotel Ameland, Strandhotel Buren aan Zee en WestCord Hotel Noordsee. Wil je verder zoeken naar hotels met sauna op Ameland? Kijk dan eens op 'wellnesshotels Ameland' of zoek via Google Maps naar 'sauna Ameland'. Bij de laatste optie zie je gelijk waar op Ameland het hotel is gelegen.

Er zijn ook parken op Ameland waar je een heerlijk weekend weg kunt doorbrengen - inclusief een bezoek aan de sauna. Zo is er vakantiepark Boomhiemke, gelegen aan de voet van de Hollumer duinen. Op dit park zijn diverse wellnessvoorzieningen aanwezig, waaronder een sauna.

Ga je met het gezin een weekend naar Ameland? Dan kun je ook een luxe villa of appartement huren met eigen sauna. Vakantiehuis Strand en Zo bijvoorbeeld heeft een eigen infraroodsauna (te huur via aanzee.com). Zo heb je alle vrijheid van een eigen huis op Ameland en de luxe van een eigen sauna.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020