Excite

Amsterdam hostel: het Stayokay hostel

Amsterdam hostel

Op zoek naar een goedkope overnachtingsmogelijkheid in Amsterdam? Er zijn veel hostels waar je uit kunt kiezen en waar je voor een schappelijke prijs terecht kunt. Het StayOkay Hostel bij het Vondelpark wordt gezien als het beste hostel van Amsterdam en staat zelfs in de toplijst van de beste hostels in Europa.

StayOkay Hostel

  • Zandpad 5
  • 1054 GA Amsterdam
  • (0)20 589 89 96
  • vondelpark@stayokay.com

Het StayOkay Hostel heeft internationale bekendheid. Wanneer je mensen over de hele wereld wilt leren kennen, dan kan het hier. Het hostel heeft verschillende kamers, zoals 2, 4 en 6 persoonskamer met een privébadkamer. Ook zijn er slaapzalen: gemengde en gescheiden slaapkamers. Hier betaal je enkel voor een bed en slaap je in een stapelbed. De slaapzalen hebben gedeelde badkamers waar je makkelijk kunt komen vanaf de slaapzaal.

Faciliteiten

Voor alle mensen die in het StayOkay hostel overnachten is er een uitgebreid ontbijt. Je vindt er verschillende soorten brood. Ook heb je soorten beleg, ontbijtgranen en gekookte eieren. Kies voor koffie, thee of sinaasappelsap. Tevens heeft het StayOkay Hostel een lounge, met internet, oplaadpunten voor je laptop, een voetbaltafel en een drinkautomaat.

Overnachten?

Wil je overnachten in het StayOkay Hostel? Dan kan het raadzaam zijn om op tijd te reserveren. Je kunt er vaak ook wel op de bonnefooi heen, maar je bent dan niet verzekerd van een slaapplek. Reserveren kan telefonisch, via de website en via de e-mail. Betalen doe je vervolgens in het hostel zelf. Hier heb je wel een paspoort of ID-kaart voor nodig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020