Excite

Amsterdam: keuze uit veel hostels

Amsterdam kent vele hostels, waar je tegen een goedkoop tarief comfortabel de nacht kunt doorbrengen. Er zijn een aantal hostelaanbieders die diverse hostels in Amsterdam hebben, waardoor er altijd wel iets naar je smaak bijzit.

Zo biedt Stayokay diverse hostels aan, voor zowel groepen als  individuen. Stayokay Amsterdam Vondelpark wordt door velen beschouwd als een van de beste hostels van Europa, waardoor je er diverse nationaliteiten aan zult treffen. In dit hostel vind je vooral veel 2, 4 en 6 persoonskamers, met elk een eigen toilet en douche. Dit hostel is gelegen aan het beroemde Vondelpark, en ligt op slechts enkel e minuten lopen van diverse bekende winkelstraten en het Leidseplein.

Hostel The Globe ligt op drie minuten wandelen van het Centraal Station en is gelegen in het zogenaamde ‘red light district’. Dit hostel biedt kamers voor 2, 3 en 4 personen aan, evenals kamers voor groepen. In dit hostel kan je meer dan enkel overnachten. In Hostel The Globe is namelijk het befaamde sports café gevestigd.

Youth Hostel Meetingpoint Amsterdam is midden in het centrum gevestigd. In dit hostel vind je reizigers van allerlei nationaliteiten, die met al hun reislust Amsterdam komen verkennen. Het hostel biedt gemengde kamers aan met 12 tot 18 bedden.

The Flying Pig Uptown Hostels is gelegen aan het Leidseplein, een plein in Amsterdam dat een uitstekend nachtleven garandeert. Diverse bezienswaardigheden liggen op loopafstand van dit hostel, waaronder het van Gogh museum en het Rijksmuseum. Wanneer je in het hostel verblijft, hoef je je geen minuut te vervelen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021