Excite

Amsterdam vol leuke hotels

Amsterdam hotels

Amsterdam kent ontzettend veel hotels, bijna 100 in totaal! Er is dus ontzettend veel keuze. Het kan dan ook best ingewikkeld zijn om een geschikt hotel te vinden. Bedenk daarom vooraf in welke wijk je een hotel zoekt, welke faciliteiten je belangrijk vindt en wat je budget is. Wanneer je een idee hebt wat je ongeveer wilt, wordt het al veel makkelijker een hotel te vinden. Om je een idee te geven van de hotels in Amsterdam, vind je hier een aantal voorbeelden.

Arena hotel

Anders dan je zou verwachten ligt dit hotel niet bij de Amsterdam Arena, maar op vijf minuten rijden van het Rembrandtplein vandaan. Je kunt lopend naar dierentuin Artis gaan. Het hotel heeft een heel uniek concept met modern en klassiek door elkaar. Je kunt in dit hotel verblijven vanaf 40 euro per nacht, maar dit is wel afhankelijk van de periode waarin je naar Amsterdam gaat en de kamer die je boekt.

NH Carlton Amsterdam

Het NH Carlton Amsterdam is een hotel in de binnenstad van Amsterdam. Het is een viersterren hotel en je vindt er dan ook de nodige luxe. De 218 kamers hebben veel luxe, zoals een badkamer, een minibar en een föhn. Ook heb je een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Je kunt lopend naar de Bloemenmarkt.

Bilderberg Garden Hotel

Net buiten het centrum ligt Bilderberg Garden Hotel. Dit is een vijfsterren hotel en je hebt er dus heerlijke faciliteiten zoals een sauna en een zwembad. De omgeving van het hotel is rustig, omdat je niet midden in het centrum zit. Ook is er een prima ontbijtbuffet aanwezig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020