Excite

Amsterdam thuis van één van de smerigste hotels

Maar liefst 83% van de 32 beoordelaars van het DamHotel raadt een verblijf in het hotel af. Hiermee behoort het hotel op de Dam in Amsterdam tot de meest smerige hotels in Europa. Dit resultaat kwam naar boven via de hotelbeoordelingswebsite Tripadvisor.

Tripadvisor is een website met een goede naam. Veel bezoekers laten hun mening over hotels over de hele wereld na op de website, waardoor belangstellenden een behoorlijke indruk kunnen krijgen van de kwaliteit van bepaalde hotels. Dat het DamHotel zo slecht scoort, is dus op zijn minst als waarschuwing op te vatten.

De bezoekers geven onder andere aan dat het tapijt plakkerig is, dat er vieze vlekken op het beddengoed zitten, dat er muizen rondlopen en dat er haren in de badkamer liggen. Je spullen kun je volgens een aantal mensen maar beter niet achterlaten op de kamer en ook het personeel hoef je niet vaak om hulp te vragen. Zij komen namelijk behoorlijk onvriendelijk en onprofessioneel over.

Toen gevraagd werd naar een reactie van het DamHotel bleek er niemand aanwezig, behalve een receptioniste die in gebrekkig Nederlands wist te vertellen dat ze nog niet zo lang bij het hotel werkte en er helemaal alleen stond.

Overigens is het wel zo dat het DamHotel vooral bekend staat als een goedkope plek om in het centrum van Amsterdam te overnachten. De locatie is volgens verschillende bezoekers van Tripadvisor wel echt het enige punt dat het hotel mee heeft.

Afbeelding: Flickr account josef.stuefer

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019