Excite

Anouk krijgt twee ton voor Pinkpop-optreden

  • © Getty Images
Zangeres Anouk krijgt geen alimentatie van de vaders van haar vijf kinderen. Toch hoeft ze zich geen zorgen te maken over hun onderhoud: binnenkort staat ze weer op Pinkpop en daarvoor krijgt ze maar liefst twee ton betaald. Daarnaast lijkt ze nog meer commerciële activiteiten te ontplooien die ervoor zorgen dat haar bankrekening goed gespekt wordt.

Anouk zou namelijk ook zitting nemen in de jury van The Voice of Holland. Eerder had de zangeres aangegeven dat ze daar alleen aan mee zou willen doen als ze er vorstelijk voor beloond werd. Alleen voor een 'bloedbedrag' zou ze daarvoor haar bed uitkomen, zou de zangeres gezegd hebben. Hoewel niet duidelijk is hoeveel RTL-baas Erland Galjaard de blonde Haagse precies gaat betalen, zal het in ieder geval niet weinig zijn.

Voor Anouk en haar kinderen is dat goed nieuws. Ze heeft er namelijk inmiddels vijf, bij drie verschillende vaders. In een interview heeft ze wel eens aangegeven dat als iemand dat haar dertien jaar geleden zou hebben verteld, ze diegene hartelijk zou hebben uitgelachen. Inmiddels is de blonde schone weer verliefd, dit keer op basketbalcoach Dominique Schemmekes. Samenwonen wil ze echter eerst nog niet. Ze heeft haar zoons en dochter beloofd dat er voorlopig geen nieuwe man in hun Amsterdamse huis komt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020