Excite

Kwaliteit en zekerheid met ANWB vakantiehuizen

Iedereen heeft het wel eens een keer meegemaakt; verheug je je al tijden op je vakantie, maar wacht je een ontzettende tegenvaller op je vakantieadres: in plaats van het prachtige huisje dat je in de catalogus hebt gezien, lijk je in een krakkemikkig broertje terecht gekomen te zijn. Als je de foto's er nog eens naast houdt, dan zie je wel wat overeenkomsten, maar het is duidelijk niet wat je verwacht had. Zo'n tegenvaller zul je met ANWB vakantiehuizen niet snel treffen.

Wat zijn het?

ANWB vakantiehuizen zijn vakantiehuizen die door de ANWB aangeprezen worden. De ANWB staat bekend als dé onafhankelijke reisorganisatie van Nederland en biedt een ruime keuze uit vakantiehuizen. Als een vakantiehuis door de keuring van de ANWB heen komt, dan kun je over het algemeen zeker zijn van kwaliteit. Vakantiehuizen met een ANWB-keurmerk moeten bovendien regelmatig laten zien dat ze nog steeds dezelfde standaarden hanteren en dus nog steeds voldoen aan de kwaliteitseisen. Er is dus sprake van een doorlopende controle.

Boeken

ANWB vakantiehuizen kun je eenvoudig via internet boeken. Via ANWB.nl heb je de keuze uit complete vakanties, rondreizen, wandelvakanties, autovakanties of bijvoorbeeld alleen vliegtickets. Wat je ook wilt, een compleet pakket of alleen een onderdeel, je kunt rekenen op een scherpe prijs en een consistente kwaliteit. Heb je vragen over de ANWB vakantiehuizen? Stel die dan via de site en krijg binnen korte tijd antwoord. Wil je je vast voorbereiden op een vakantie, maar nog niets boeken? Dan kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019