Excite

Ardennen: koop een vakantiehuis

In de Ardennen een eigen vakantiehuis, wie wil dat nu niet? Op elk vrij moment naar je vakantiehuis, om er zo even een paar dagen lekker tussen uit te zijn. Uit recent onderzoek is naar voren gekomen dat 90 procent van de mensen die een vakantiehuis gekocht heeft, hier nooit spijt van heeft gekregen. Een vakantiehuis in de Ardennen kent vele voordelen. Zo liggen de Ardennen op slechts enkele uren rijden van Nederland, maar heeft men toch dat typerende vrije vakantiegevoel door de ongerepte natuur, rust en ruimte. Bovendien kan men in de Ardennen met de Nederlandse taal een heel eind komen. Dit maakt de Ardennen tot een zeer geschikte locatie voor een tweede woning!Er zijn diverse manieren om aan een vakantiehuis in de Ardennen te komen. Je kan er voor kiezen om een vakantiehuis van een particulier over te nemen, of met behulp van een makelaar die gespecialiseerd is in vakantiehuizen op zoek te gaan naar je ideale vakantiewoning. Landal Makelaardij is bijvoorbeeld een ervaren makelaar met een groot aanbod van diverse soorten vakantiewoningen, welke je kan helpen bij het vinden van een vakantiehuis dat aan jouw wensen voldoet. Je kunt dan ook geregeld een weekendje naar de Ardennen.

In de Ardennen een eigen vakantiehuis, wie wil dat nu niet? Op elk vrij moment naar je vakantiehuis, om er zo even een paar dagen lekker tussen uit te zijn. Uit recent onderzoek is naar voren gekomen dat 90 procent van de mensen die een vakantiehuis gekocht heeft, hier nooit spijt van heeft gekregen. Voor 70 procent van de mensen met een tweede huis is de locatie van de woning doorslaggevend, men kiest voor een woning omdat deze in een gebied ligt waar men graag is en waar men zich thuis voelt. In de top 5 van populaire landen voor een tweede huis staan Frankrijk, Nederland, Spanje, Turkije en Italië. Ook Oostenrijk, Zwitserland en de Ardennen zijn populair.

Een vakantiehuis in de Ardennen kent vele voordelen. Zo liggen de Ardennen op slechts enkele uren rijden van Nederland, maar heeft men toch dat typerende vrije vakantiegevoel door de ongerepte natuur, rust en ruimte. Bovendien kan men in de Ardennen met de Nederlandse taal een heel eind komen. Dit maakt de Ardennen tot een zeer geschikte locatie voor een tweede woning!

Er zijn diverse manieren om aan een vakantiehuis in de Ardennen te komen. Je kan er voor kiezen om een vakantiehuis van een particulier over te nemen, of met behulp van een makelaar die gespecialiseerd is in vakantiehuizen op zoek te gaan naar je ideale vakantiewoning. Landal Makelaardij is bijvoorbeeld een ervaren makelaar met een groot aanbod van diverse soorten vakantiewoningen, welke je kan helpen bij het vinden van een vakantiehuis dat aan jouw wensen voldoet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020