Excite

Australië: adembenemend mooi

Heb je besloten dat je een verre reis wilt maken, en wil je het liefst zo snel mogelijk vertrekken? Boek dan een last minute naar Australië. Dit land is niet voor niets ontzettend geliefd bij reizigers van over de hele wereld: je vindt er alles, van prachtige en ongerepte natuur tot levendige en moderne steden.

Zowel voor heel lange als kortere verblijven is Australië een uitstekende reisbestemming. Als je van steden houdt, kun je een bezoekje aan Sydney natuurlijk niet overslaan. Proef de unieke sfeer die in deze stad hangt, geniet van heerlijke restaurantjes en ga ’s avonds lekker dansen in een hippe club of een gemoedelijk café.

Ook voor natuurliefhebbers is Australië een waar paradijs. Bezoek de regenwouden of juist de dorre, hete binnenlanden, en kom de meest bijzondere diersoorten tegen zoals kangoeroes en buideldieren. De flora en fauna van Australië is erg gevarieerd en adembenemend mooi.

Voor last minutes kun je prima terecht op het internet. Zoek zelf naar de aanbieding die voor jou het meest geschikt is, en boek meteen. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij World Ticket Center, hier zijn regelmatig last minutes naar Australië te vinden.

Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, boek dan ook meteen een hotel en een huurauto. Wanneer je dan aankomt in Australië, kun je meteen beginnen aan een onvergetelijke ontdekkingsreis, en weet je dat het aan het eind van een lange dag een comfortabel bed op je staat te wachten. Vaak is het ook nog goedkoper, wanneer je vervoer en overnachting reserveert in combinatie met een vliegticket.

Afbeelding: Flickr, gebruiker KayAreWhy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020