Excite

Australiër Sebastian Terry op avontuur

Als je nog één week te leven had, wat zou je dan allemaal nog willen doen? De Australiër Sebastian Terry dacht daar over na en kwam uit op een lijst met honderd activiteiten. Van het trouwen met iemand die hij helemaal niet kent, tot naakt rugby spelen: deze lijst was het begin van een wonderbaarlijk avontuur!

Terry kwam op het idee toen hij na het behalen van zijn universitaire diploma een dierbare vriend verloor. Inmiddels heeft hij al zevenentwintig dingen van zijn lijst gedaan. Zo deed bij mee aan het Burning Man Festival, fietste hij door Cuba, zwom hij met een walvishaai in Mexico, poseerde hij naakt en trad hij op in een stand-up comedy club.

Ook een wereldrecord breken en het bezoeken van een gevangene kan Terry inmiddels afstrepen. Die twee maakten, naast het naakt rugby spelen, ontzettend veel indruk op de 27-jarige man. Dat kwam deels doordat hij tijdens die wedstrijd zijn pols brak, maar ook omdat het gewoon ontzettend leuk was. Het bezoeken van een gevangene was vooral heel indrukwekkend; hij bezocht J-Loc, een moordenaar die hem vertelde over de moord die hij gepleegd had.

Voor zijn trouwplannen had hij een stripper uitgekozen, maar die liet hem op de avond zelf zitten. Toen hij vervolgens met een andere vreemde trouwde, hoorde hij dat de stripper die dag door een auto was aangereden. Terry heeft er inmiddels in ieder geval vast voor gezorgd dat zijn naam niet snel vergeten zal worden: hij wist het wereldrecord ‘in 30 seconden zoveel mogelijk eieren pletten met je grote tenen’ te verbeteren.

Afbeelding: Flickr account Vix_B

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019