Excite

Australisch nudistenresort

Het Australische nudisentresort White Cockatoo heeft zijn deuren geopend voor een ongecensureerde seksfuif. Het vakantieverblijf moest eerder de deuren sluiten, omdat enkele seksfeesten zwaar uit de hand liepen. Nu wil het bedrijf toch weer open, om zo de economie van Mossland opnieuw te stimuleren. En met succes, want ze zijn al maanden volgeboekt.

Eigenaar Tony Fox is erg trots op de activiteiten in het nudistenresort. Zondag komen de eerste 250 sekstoeristen. Alles kan door de beugel in het resort. Niets moet en alles mag. Het enige dat verboden is, zijn drugs en camera’s. Dankzij de toestroom van nudisten die naar het resort komen, zal de economie van Mossland in Queensland weer op gang komen. Naar schatting zal het hele feest zo’n 500.000 dollar opleveren. Dat is omgerekend zo’n 250.000 euro. Tony Fox gelooft niet dat er tegenstanders zijn van het grote seksfeest. Iedereen deelt de winst en alles is legaal. Volgens hem mag het feest gaan losbarsten.

Niet iedereen is even blij met de komst van het nudistenresort. Volgens veel nudisten wordt er door dit vakantieverblijf een verkeerd beeld gegeven aan het naturisme en het nudisme. Dit heeft niets met seks te maken en de naam is volgens velen dan ook heel slecht gekozen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020