Excite

Leuk een auto huren in Amsterdam

Wil je tijdens je weekend Amsterdam net even wat mobieler zijn, zonder dat je hiervoor te veel hoeft te betalen? Dan kun je een auto huren in Amsterdam. Dit kan al per dag en soms zelfs per dagdeel. Het kost je misschien een paar tientjes, maar je kunt dan wel doen wat je wilt, wanneer je dat wilt. Hier een aantal tips van betrouwbare aanbieders.

Autohuur in de stad

Het makkelijkst is natuurlijk om een auto te huren in Amsterdam, dus echt bij een leverancier in de stad. Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Diks Autoverhuur. Diks is een bekend bedrijf dat al jarenlang auto's verhuurt in Amsterdam en omgeving. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 60 jaar en in die tijd is het aanbod uitgegroeid tot een compleet wagenpark, inclusief personenbussen, bestelbussen en vrachtwagens. Ruime keuze dus! Bovendien zijn de prijzen ook altijd aantrekkelijk; hiervoor hoef je het écht niet te laten.

Nog meer keuze

Een andere goede optie is Europcar. Europcar is een internationaal bedrijf waarbij je ook een auto kunt huren in Amsterdam. Dankzij de uitgebreide dekking hoef je de auto vaak niet eens per se in Amsterdam terug te brengen. Je kunt dus eventueel de auto gewoon mee naar huis nemen en daar bij een afleverpunt retourneren. Overleg hierover wel vooraf, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Naast Diks en Europcar kun je voor een auto huren ook nog terecht bij Nedcars, Driveyourself.nl en Sixt. Meer adressen en informatie kun je online vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020