Excite

Een auto huren in Emmeloord

Een auto huren in Emmeloord? Dat kan goed via internet, en hier worden alvast enkele aanbieders met elkaar vergeleken.

Emmeloord: midden in de Noordoostpolder

Emmeloord is de enige stad de 'centrale plaats' van de Noordoostpolder, het noordelijke gedeelte van de provincie Flevoland. Vanuit deze stad ben je zo in de omliggende polderdorpen, maar ook in steden als Zwolle en Lelystad. Daarnaast is het voormalige eiland Schokland een bezoek meer dan waard. Je kunt hier oude kerkruïnes vinden en de Schokker klederdracht bekijken.

Verkeer en vervoer in de polder

Omdat Emmeloord qua openbaar vervoer niet goed is verbonden met de dorpen en steden in de nabije omgeving, is het huren van een auto een goed idee.

Bij Bultman Autoverhuurbedrijf kun je zowel personenauto's als personenbusjes huren. Dit bedrijf is gevestigd op het industrieterrein en je kunt je auto reserveren via de site van Hertz. De auto kun je dan vervolgens ophalen in Emmeloord.

Via Sunny Cars kun je ook een auto huren in Emmeloord. Op hun site kun je een wagen naar keuze reserveren en later afhalen op een bepaald adres in de Noordoostpolder.

In het Friese Lemmer, ongeveer een kwartier vanaf Emmeloord, kun je een auto huren bij Bosch Car Service Op de Hoek. Je kunt kiezen tussen zes modellen, die tegen een voordelig tarief worden verhuurd.

In de stad Kampen kun je tevens een auto huren. Bij Pouw kun je kiezen uit diverse modellen!

Zo kun je bij diverse bedrijven een auto huren om daarna dit relatief nieuwe stukje Nederland te ontdekken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021