Excite

Een auto huren in Hellevoetsluis

Een auto huren in Hellevoetsluis is niet lastig, de stad is klein en tevens overzichtelijk. Maar omdat de stad klein is, zijn er slechts een paar verhuurbedrijven te vinden. Dan kan een verhuurder uit een plaats uit de nabij omgeving uitkomst bieden.

Hellevoetsluis: stad aan het Haringvliet

Hellevoetsluis ligt in de provincie Zuid-Holland en heeft bijna veertigduizend inwoners. In haar korte geschiedenis was de stad vooral een legerplaats en een marinehaven en tegenwoordig richt Hellevoetsluis zich op toerisme uit binnen- en buitenland. Er zijn dan ook voldoende bezienswaardigheden te vinden in de voormalige vestingstad. Zo kun je de Kustbatterij uit 1880 bezoeken en tevens is de oude Molen de Hoop een bezoek meer dan waard. Bovendien is er in de omgeving van Hellevoetsluis genoeg te beleven; je kunt bijvoorbeeld een dagje naar Rotterdam.

Auto huren in Hellevoetsluis en omgeving

Bij Trosan Autoverhuur B.V. kun je zowel een personenauto als een -busje huren. Dit bedrijf ligt in het oosten van de stad Hellevoetsluis op een industrieterrein. Voor meer informatie moet je bellen, want dit bedrijf heeft geen webpagina.

KAV Autoverhuur heeft 28 vestigingen door heel Nederland en een daarvan bevindt zich in Spijkenisse, niet ver van Hellevoetsluis. Bij dit bedrijf kun je een personenauto huren, waarbij je kunt kiezen uit een kleine handzame auto, een MPV of een personenbus voor bijvoorbeeld een vakantie.

Autoverhuurbedrijf Van der Sluijs ligt ook niet heel ver van Hellevoetsluis af, namelijk in Hekelingen. Hier kun je personenbusjes huren, waar je met negen man in kunt reizen. Overigens brengt dit verhuurbedrijf niet veel kosten in rekening.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021