Excite

Een auto huren in het Noord-Hollandse Purmerend?

Een auto huren kan zowel in Purmerend als in plaatsen in de nabije omgeving van deze stad. Op internet kun je voldoende relevante autoverhuurbedrijven vinden, maar hier worden er al enkele op een rijtje gezet.

Purmerend: net boven Amsterdam

Purmerend ligt in de provincie Noord-Holland en maakt daarnaast deel uit van de Stadsregio Amsterdam. De stad is vooral geliefd bij forenzen, maar er is ook van alles te beleven en te zien. Zo kun je het Purmerends Museum bezoeken en tevens de Koemarkt, de Bierkade en de Padjedijk bekijken. Daarnaast zijn er ook diverse theaters en bioscopen te vinden waar je kunt genieten van een voorstelling.

Een auto huren in Purmerend

Aan de Purmerendse Amperestraat bevindt zich de lokale vestiging van Sixt. Bij dit verhuurbedrijf kun je allerlei soorten auto's huren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een iets kleinere Fiat Panda, maar ook voor een snelle BMW 3-serie.

In de buurt van Sixt ligt al meer dan 45 jaar Autoverhuurspecialist Bert Jonk. Dit vijfsterren Bovag verhuurbedrijf leent diverse soorten auto's uit, waaronder merken als Citroën en Mercedes. Bovendien vraagt dit bedrijf hier relatief weinig voor.

KAV Autoverhuur verhuurt door heel Nederland en dus ook in Purmerend. Bij dit bedrijf kun je zowel personenwagens als bedrijfswagens huren, die je het best via hun site kunt reserveren.

In dezelfde straat als Sixt vind je SternRent. Deze verhuurder biedt allerlei auto's aan, die zijn onderverdeeld in categorieën. Ook voor dit bedrijf geldt dat je het best via de site de auto van je keuze kunt reserveren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019