Excite

Een auto huren in Zeist

Een auto huren in Zeist is niet heel moeilijk. Er zijn meerdere bedrijven die het aanbieden. In dit artikel 2 zulke bedrijven: een plaatselijk bedrijf en een landelijk bedrijf.

Van Dusschoten

Dit bedrijf bevindt zich in Amersfoort en sinds 2007 ook in Zeist. Ze verhuren al 60 jaar auto's. Ze leveren bestelwagens, aanhangwagens, personenauto's, vrachtauto's, accessoires en vrachtwagens. De prijs is afhankelijk van factoren en kan dus niet zo genoemd worden. Op hun website staan de tarieven voor de vestiging in Amersfoort. Voor de prijzen in Zeist moet er gebeld worden naar de vestiging.

Europcar

Europcar is een andere autoverhuurder in Zeist. Europcar verhuurt onder andere bestelauto's. Ze zitten op een plek die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Online kun je de auto reserveren en meteen zien hoeveel het gaat kosten, wat erg interessant is. Ook kun je de auto uitkiezen die je wil hebben en hoelang. Wat ook erg handig is, is dat je de auto in Zeist kunt ophalen en ergens anders weer terug kunt brengen. Het is een landelijke keten en heeft meerdere vestigingen.

Prijsfactoren

Wanneer je een auto huurt, is een prijs niet heel gemakkelijk te noemen. Die hangt van een heleboel factoren af.

Wat soort auto is het?

Een bestelwagen is duurder dan een personenwagen. Daarnaast maakt het merk ook iets uit, het ene merk zal ook duurder zijn dan het andere merk.

Hoe lang huur je de auto?

Wanneer je de auto een week huurt, ben je meer kwijt dan wanneer je hem een dag huurt.

Maak je gebruik van een korting?

Wanneer je gebruik maakt van een korting, kan het goedkoper zijn dan wanneer je dit niet doet.

Daarnaast moet je misschien borg betalen. Mogelijk wordt er ook een eigen risico gevraagd voor het geval de auto beschadigd terug komt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021