Excite

Autohuur Belgie: vele mogelijkheden steeds dichtbij

Het huren van een auto kan in verschillende omstandigheden de meest aangewezen oplossing zijn om onze mobiliteitsproblemen op te lossen. België is zo'n compact landje, dat we steeds kortbij over voldoende mogelijkheden beschikken om een geschikte auto te huren. Het is als consument de kunst de voor ons meest geschikte wagen en verhuurformule te vinden.

Voordelen van klein landje

Op het vlak van de dienstverlening voor autoverhuur bezit België, vanwege zijn beperkte oppervlakte, vele mogelijkheden. In België kunnen we in alle belangrijkste steden een auto huren, van een personenwagen tot bedrijfsvoertuig. Zelfs in kleine gemeenten hoeft het huren van een auto geen probleem te vormen. Vele garages en carrosseriezaken werken immers samen met grote autoverhuurbedrijven. Dat betekent dat we een auto kunnen huren daar waar we hem nodig hebben, en we hem op het einde van onze rit weer kunnen inleveren.

Auto huren via internet

We kunnen een auto uiteraard ook online huren. Opletten is ook hier de boodschap. Voor we onze huurovereenkomst tekenen, is het noodzakelijk na te gaan wat in de huurprijs is inbegrepen. In de meeste gevallen moeten we een huurwaarborg betalen, en die kan hoog oplopen. De leeftijd waarop we een auto mogen huren, verschilt ook van bedrijf tot bedrijf. Duur hoeft autohuur in België niet te zijn. Bij Rent a Car huurt men al een Opel Corsa voor 109 euro van vrijdagmiddag tot maandagmorgen, en bij Avis kunnen we al een auto vanaf 17 euro per dag. Vele verhuurbedrijven zijn zowel in België als in Nederland actief, zodat we grensoverschrijdend van hun diensten gebruik kunnen maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021