Excite

Autohuur Eindhoven: waar kun je terecht?

Autohuur in Eindhoven: luchthaven

De eerste mogelijkheid is meteen ter plekke in de luchthaven als je geland bent. Airport Eindhoven heeft in haar gebouw, net zoals alle luchthavens trouwens, enkele balies van diverse autoverhuurbedrijven. Als je je huurauto niet hebt gereserveerd samen met je vliegreis kun je bij deze balies altijd terecht. Nadeel van deze handelswijze is dat het nogal wat tijd kost vooraleer alle paperassen zijn geregeld.

De vier verhuurders waaruit je in luchthaven Eindhoven kan kiezen zijn HertzAvisEuropcar en Sixt. Elke luchthaven heeft een aparte parkeerplaats voor huurauto's. Elke verhuurder heeft een eigen herkenbaar wagenpark.

Autohuur in eindhoven: hotel

De tweede optie: je gaat naar je hotel en regelt daar een huurwagen. De medewerkers van de receptie helpen je daar graag bij. Voor het hotel is een extra service naar hun gasten toe en meer dan waarschijnlijk heeft het hotel een commissie op de verhuur.

Autohuur voor bedrijven

Niet elk bedrijf heeft zomaar een eigen bedrijfsauto ter beschikking. Als er geen noodzaak voor is, wordt dit euvel opgelost door occasioneel een auto te huren. Dat kan bij een ketenverhuurder of bij zelfstandige verhuurders. Je kunt er een auto huren voor enkele uren, een dag, enkele dagen, een week enzovoort. Als je dat wilt ook nog met ophaal- en/of afleverservice op je gewenste locatie.

Hoe meer je als bedrijf gebruik maakt van een huurauto bij hetzelfde verhuurbedrijf, hoe beter de voorwaarden die je 'opspaart'. Het is dus financieel heel zinvol om niet te gaan hoppen maar altijd van de diensten van dezelfde verhuurder gebruik te maken.

Maakt het iets uit welke auto je huurt?

In principe niet: als het karretje je daar naartoe brengt waar je moet zijn, of het nu zakelijk is of bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Bij de reservering wordt de nodige ruimte gelaten om aan de wensen van de klant te voldoen. Je kunt het gewenste aantal zitplaatsen aangeven, of je eventueel airco wil hebben (soms zeer welkom!), of je een diesel- of benzineversie wil, gps voorziening tot zelfs een automatische vierwieler.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021