Excite

Autohuur in Faro. Simpel en goedkoop

De luchthaven van Faro is het grootste vliegveld van de Algarve en het startpunt van een vakantie onder de Portugese zon. Vanaf Faro Airport rijden er pendelbussen om je naar de toeristenresorts aan de kust te brengen, zoals Albufeira en Portimão. Deze busritten duren gemiddeld een half uur en leveren je af bij het hotel. Daarna is je bewegingsvrijheid beperkt. Overweeg daarom een autohuur in Faro en verken zelf de regio.

Een autohuur in Faro betekent dat je zelf langs de verschillende stadjes kunt reizen en niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Het geeft je evenzeer de mogelijkheid om naar Lissabon af te reizen. De hoofdstad van Portugal is zeer de moeite waard en heeft gezellige oude wijkjes, leuke winkelstraten en historische gebouwen zoals de Torre de Bélem.

Op de luchthaven van Faro, ongeveer zeven kilometer ten westen van de gelijknamige stad, zitten diverse autoverhuurbedrijven gevestigd. Je kunt ze vinden bij de balies in de aankomsthal. Avis, Hertz, Alamo, Sixt, Rentauto, Auto Jardim en Europcar (ook bekend in Nederland) verhuren auto's op de luchthaven van Faro. In Portugal is een autohuur goedkoper dan in Noord-Europa, zeker als je een lokale aanbieder kiest.

Als je de prijzen van de verschillende bedrijven wilt vergelijken dan kan je terecht op Easyterra.nl. Op deze website kan je ook een auto huren in de stad Faro en op andere plekken in Portugal. Je kunt kiezen uit verschillende type auto's, variërend van een Seat tot een Peugeot en een Renault. De prijzen voor een autohuur van zeven dagen lopen uiteen van honderddertig tot duizend euro, afhankelijk van het merk.

Wil je niet direct na aankomst, maar pas later een auto huren? Dan vertrek je eerst met pendelbussen naar je hotel. Eventueel staan er ook taxi's klaar om je te vervoeren. Zij nemen maximaal vier personen mee.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021