Excite

Makkelijk en simpel autohuur op Faro airport

Faro is de hoofdstad van de Portugese Algarve en het ligt volgens kenners aan een van de mooiste kusten die Europa rijk is. Faro is een oude stad met leuke winkelstraatjes en gezellige restaurants. Daarnaast ligt de stad midden in de Algarve en het is dan ook een ideale bestemming om te beginnen met een rondreis door de Algarve. Natuurlijk heb je daarvoor wel een auto nodig. En die kun je op het vliegveld van Faro gewoon huren, zodat je direct aan je rondreis beginnen kunt.

Als je op Faro aankomt, kun je in de aankomsthal al een aantal autoverhuurbedrijven vinden. Alle grote internationale bedrijven voor autohuur zijn op Faro Airport te vinden. Je kunt kiezen uit Europcar, Avis, Hertz, Alamo, Budget, Rentauto of Sixt. Ook kun je een auto huren bij het Portugese Auto Jardim.

Autohuur op Faro Airport is erg gemakkelijk. Je kunt bij de meeste bedrijven via internet al een auto reserveren, zodat je huurauto klaar staat als je op Faro Airport arriveert. Dan hoef je alleen maar de bagage in te laden en kun je vertrekken voor je rondreis door de Algarve.

Wil je een zo goedkoop mogelijke huurauto? Dan kun je van tevoren de prijzen van de autoverhuurbedrijven vergelijken. Kijk daarvoor bijvoorbeeld op de website van EasyTerra.nl. Zij vergelijken niet alleen de prijzen van de grote bedrijven, maar - als die er zijn - worden ook kleine bedrijven met autohuur vergeleken. Op de site hoef je alleen maar aan te geven waar en wanneer je een auto zou willen huren en je krijgt dan te zien welke auto's er beschikbaar zijn en voor welke prijs. Dat is nog eens een makkelijk begin van je rondreis door de Algarve: gewoon je auto reserveren zodat je die alleen hoeft af te halen bij autohuur op Faro Airport.

(photo © Retinafunk)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021