Excite

Waar kun je terecht voor autohuur in Nijmegen?

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en er is een heleboel te zien in deze Gelderse stad en omgeving. Zo moet je zeker het centrum van de stad in, waar de Sint Stevenstoren en het Valkhofpark blikvangers zijn. En op de Waalkade kun je daarna genieten van een drankje terwijl je langsvarende schepen bekijkt. Wil je de omgeving in? Dan moet je naar Groesbeek, het grootste wijndorp van Nederland. Of geniet van de natuur in Berg en Dal.

Om vanuit Nijmegen makkelijk de omgeving te verkennen, kun je het beste gebruik maken van een auto. Maar ben je niet met je eigen auto gekomen? Huur er dan één. Je vindt verschillende autoverhuurbedrijven in de stad.

Als je van autohuur in Nijmegen gebruik wilt maken, dan kun je terecht bij landelijke autoverhuurders, zoals Hertz of Avis. Ook Sterverhuur, onderdeel van Europcar, heeft een vestiging in Nijmegen en daar kun je dan uiteraard ook een auto huren. Het makkelijke van een auto huren via een landelijke aanbieder is dat je dat vaak zo via de website kunt doen.

Maar in Nijmegen zitten natuurlijk ook plaatselijke autoverhuurbedrijven. Bij Heijmans Autoverhuur kun je elke dag van het jaar terecht om een auto te huren en je kunt er ook bestelbusjes huren. Ook bij Roelofs Autoverhuur kun je elke dag terecht om een auto te huren. En alle auto's die zij verhuren zijn met het gewone B-rijbewijs te huren.

Ben je in je eigen woonplaats al lid van Greenwheels? In Nijmegen kun je ook op die manier een auto huren. Je moet daarvoor een abonnement hebben en dan kun je via internet of via de telefoon ook gewoon een auto in Nijmegen reserveren. Er staan verspreid door de stad meerdere auto's, waaronder in het centrum.

(photo © Daniel Farrel)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020