Excite

AutoRAI

De AutoRAI is een evenement dat ieder jaar terugkeert en in Amsterdam RAI plaatsvindt. Het evenement duurt ongeveer anderhalve week. Ieder jaar heeft de AutoRAI een ander thema. Bijna alle bekende automerken doen mee aan de evenement en de liefhebbers kunnen de nieuwste modellen bekijken. De auto’s staan op merk bij elkaar. Ook worden vergelijkbare auto’s bij elkaar gezet. Ieder jaar is er ook een wereldprimeur: een auto die voor het eerst wordt geïntroduceerd.

Er vinden tevens allerlei spectaculaire shows plaats tijdens de AutoRAI of kun je een race houden met handbestuurbare auto’s. Ook zijn er extra buitenevenementen, die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. De shows die er worden gehouden zijn ieder jaar anders, dus het is altijd een verrassing wat je te wachten staat.

Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld een springkussen waar ze zich heerlijk uit kunnen leven. Zo kan een dagje AutoRAI een belevenis worden voor het hele gezin.

De Amsterdam RAI kun je goed bereiken met de auto. Je kunt er ook prima met het openbaar vervoer komen. Vanaf treinstation Amsterdam RAI is het ongeveer driehonderd meter lopen. Tickets kunnen vooraf worden besteld of gekocht worden aan de dagkassa. Je kunt ook kiezen voor een speciaal weekendkaartje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020