Excite

Doe actief en ga op vakantie naar Bali

Het Indonesische eiland Bali staat bekend om zijn prachtige stranden, natuur en cultuur. Ook kun je er heerlijk eten en luieren. Maar het eiland in het Verre Oosten is ook een uitstekende plek voor een actieve vakantie. Iets wat je natuurlijk ook kunt combineren met lekker luieren aan het strand.

Bali, maar dan anders

Bali biedt veel mogelijkheden om je strandstoel even alleen te laten en het eiland echt te ervaren. Je kunt op diverse manieren kennismaken met de Balinese cultuur, maar ook lekker je zinnen verzetten tijdens sportieve activiteiten.

Sportief Bali

Ben je sportief ingesteld, dan kun je dicht bij het strand blijven. Bali biedt namelijk fantastische mogelijkheden om te surfen. Je kunt het er leren of de golven zelf opzoeken als je een ervaren surfer bent. Ook kun je Bali onder water ontdekken via diverse duikscholen die je langs de kusten vindt. En houd je van dolfijnen? Reis dan naar Lovina Beach. Als je geluk hebt, kun je daar wilde dolfijnen zien zwemmen in de zee.

Bali op de fiets

Op het land kun je op Bali ook uit de voeten of op de pedalen. Je kunt op het eiland heerlijk wandelen tussen de rijstvelden, door de bergen, de jungle, langs dorpjes en zelfs naar een apenbos. Let wel op: de apen houden van camera's en juwelen. Of verken Bali per fiets. Dat laatste kan zelfs heel avontuurlijk door onder begeleiding van een gids met een mountainbike de bergen in te trekken.

Watersport in Bali

Bali heeft ook mooie rivieren en watervallen die uitnodigen tot spannende wateractiviteiten. Zoals raften, waarbij je in een rubberen boot soms razendsnel stroomafwaarts gaat.

Bali cultureel

Behalve je eigen grenzen verleggen op sportief gebied, kun je ook meedoen met de cultuur van Bali. Er zijn verschillende workshops te volgen op het gebied van het Balinese koken, dansen en vakmanschap. Lijkt het je leuk om Bali op een andere manier op cultureel of sportief gebied te leren kennen, dan kun je daarover veel gedetailleerde informatie en adressen vinden viaBaliguide.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021