Excite

Een ballonvaart boven Antwerpen

Ballonvaart boven Antwerpen

Antwerpen is een prachtige stad en ziet er heel anders uit wanneer je een ballonvaart boven de stad maakt. Een ballonvaart is een geheel unieke manier om de wereld te zien. Je zult een hele bijzondere ervaring hebben. Erg leuk om te doen dus, maar ook om cadeau te geven. Er zijn veel bedrijven die een ballonvaart boven Antwerpen aanbieden. Het beste is om er eentje te zoeken met een vlieger die je precies kan vertellen waar je boven vliegt. Hier volgen enkele voorbeelden van bedrijven waar je terecht kunt.

Airventure Ballooning

Airventure Ballooning is een bedrijf met vier ballonnen waar je uit kunt kiezen. De ballonnen hebben vrolijke vormen of de vlag van België, maar je kunt ook een simpeler ontwerp kiezen. Het bedrijf heeft ruime ervaring in vliegen. En aangezien het is Antwerpen is gevestigd, is er ook de nodige kennis over de omgeving aanwezig.

Spildooren Ballooning

Ook Spildooren Ballooning is een bedrijf dat ballonvaarten boven Antwerpen regelt. Als je meevliegt krijg je na afloop een certificaat en een lekker glaasje champagne. Het kost hier 134 euro per persoon en je moet met minimaal 4 personen aanwezig zijn. Het personeel heeft ruime ervaring en voor de passagiers is er een speciale verzekering afgesloten.

Afgesproken datum?

Bij elke ballonvaart is het mogelijk dat de afgesproken datum toch niet door kan gaan. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het weer. Bel daarom altijd op de dag zelf naar het bedrijf. Als een vlucht niet door kan gaan, wordt er kosteloos een andere datum afgesproken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021