Excite

Ballonvaarten: een heerlijke ervaring

Een bijzonder uitje voor jezelf, of voor de verjaardag of het jubileum van een ander: waar het ook om gaat, ballonvaarten leveren altijd wat ze beloven. Een sprookjesachtige ervaring die met niets anders te vergelijken is. Reden genoeg om zelf eens een mooie ballonvaart te boeken!

Een ballonvaart is niet te vergelijken met een tocht in een vliegtuig. Daar lijkt het soms wel of je gewoon in een gebouw zit: je kunt eten, je kunt drinken en je voelt niets van kou of warmte buiten. Een luchtballon werkt wat anders: daar zit je, samen met eventuele andere passagiers, in een grote mand, die gedragen wordt door een ballon. De ballon wordt door middel van warme lucht omhoog gedreven. Hier voel je wél de wind door je haren wapperen en kun je nog beter naar beneden kijken.

Ballonvaarten zijn nog steeds niet goedkoop, maar ze zijn ook niet meer extreem duur. Dat maakt ze bereikbaar voor iedereen. Wil je wel graag ballonvaarten maken, maar wil je er liever geen geld aan uitgeven? Dan kun je je ook aanmelden bij bedrijven die ballonvaarten organiseren. Zij zoeken regelmatig nog een extra kracht voor bijvoorbeeld het opbouwen van een ballon. Je kunt dan ongetwijfeld een keertje mee de lucht in. Als je in de ballon zelf mag werken, dan krijg je hier ook nog eens voor betaald. Zit dat er voor jou niet in? Spaar er dan gewoon voor, want het is zeker de moeite waard!

Afbeelding: Flickr account JadeXJustice

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020