Excite

Vanuit Bangkok vliegtickets boeken door heel Zuidoost Azië.

Zoals heel veel reizigers die rond willen reizen of backpacken in Zuidoost-Azië, geldt Bangkok als de ideale startplaats. Het land is ontzettend gastvrij en de hoofdstad in het bijzonder is als geen andere plek op aarde gericht op toerisme.

 

Doorreismogelijkheden in Thailand

In Thailand zijn talloze bezienswaardigheden het bezoeken waard. Helaas liggen de mooiste gebieden van het land niet bij Bangkok. De makkelijkste manier om jezelf tussen deze plekken te verplaatsen is per bus: het busnetwerk van Thailand is erg uitgebreid en zeer betaalbaar. De kwaliteit van de bussen is vergelijkbaar met Westerse standaarden. Speciaal voor toeristen zijn er ook minibusjes die je bijvoorbeeld met een groep kunt boeken. Deze zijn vaak wel iets duurder.

Natuurlijk kun je ook binnen Thailand vliegen als lange busreizen je niet aanspreken. Er zijn binnenlandse vluchten naar Chiang Mai en Chiang Rai in het bergachtige noorden van Thailand, naar het vakantie-eiland Koh Samui en naar de westkust Krabi en Phucket.

 

Vliegtickets naar andere landen

Net zoals wi hier Ryan Air en Easyjet hebben, heeft Zuidoost Azië zijn eigen tegenhanger in AirAsia. Deze aanbieder heeft een enorm netwerk van vluchten door heel Azië, zelfs tot in Australië. Slim boeken door flexibele reisdata en -tijden kan je makkelijk veel geld besparen.

Vanuit Bangkok kun je vliegtickets boeken naar ontzettend veel landen in Zuidoost Azië die het bezoeken waard zijn; denk aan Cambodja, Vietnam, China, Indonesië en Maleisië. Allemaal bestemmingen die slechts op een paar uur vliegen van Bangkok liggen.

 

Op zoek naar avontuur?

Lijkt het je wel wat? Rondreizen in Zuidoost Azië? Het zal een ervaring worden die je nooit meer vergeet. Boek een vliegticket naar Bangkok en laat je verrassen door deze fantastische stad en de vele doorreismogelijkheden. De ideale manier om een vakantie te hebben die je precies aan kunt passen op je eigen voorkeuren, zo makkelijk was het nog nooit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020