Excite

Weekend in Barcelona? De beste hostels vind je hier!

Een minivakantie naar Barcelona is natuurlijk altijd een goed idee. Want zelfs in hartje winter kun je er nog in je t-shirt rondlopen en er is een overvloed aan vertier. Vervelen zul je je dus niet.

Maar na een dagje rondstruinen op de Ramblas, kekke kiekjes maken in Parc Güell of genieten van een of meerdere welverdiende cava's, ben je natuurlijk wel op zoek naar een lekker bedje. Wanneer je in Barcelona bent, heb je keuze uit veel verschillende hostels. De meest bijzondere staan hier voor je op een rijtje.

ChicBasic Hostel

Dit trendy hostel ligt in de wijk Raval. Van hieruit kun je heel gemakkelijk het centrum van Barcelona ontdekken. En wanneer je graag het nachtleven induikt, is dit hostel ook uitermate geschikt. Het hostel is trendy ingericht met een strak en modern design. Ook is het van alle gemakken voorzien, inclusief technische snufjes, zoals een iPod-dock op elke kamer. Bovendien kent het hostel de 'Chill & Basic-ruimte' waarin je een gratis kopje koffie kunt drinken of een broodje kunt smeren.

Gat Raval

Ook gelegen in de wijk Raval is het Gat Raval hostel. Het hostel is pal naast het MACBA museum gelegen: ideaal dus voor een bezoekje aan het museum. Dit hippe hostel is modern ingericht. De kamers zijn wit/groen van kleur en ogen daarmee lekker ontspannen. Wel zo prettig voor een goede nachtrust. Daarnaast biedt het hostel een 24-uurs receptie, fietsverhuur en gratis laptops en wifi.

Hostal Oliva

Houd je niet zo van modern en zoek je het liever in een historisch pand? Dat kan in Hostal Oliva! In het hostel vind je namelijk een fantastisch oude houten lift van bijna 100 jaar oud. Het hostel werd namelijk al opgericht in 1931. Het hostel is sindsdien wel gerenoveerd, dus je hoeft geen oude troep te verwachten. Vanwege de uitermate goede locatie en ook nog eens niet al te hoge prijzen, is dit een van onze favoriete hostels in Barcelona.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze hostels? Ga dan snel op zoek naar een vliegticket naar Barcelona, want: hostels genoeg!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020