Excite

Een bed and breakfast in Amsterdam én goedkoop? Zeker! Lees hier meer

Voor een bedrag tussen de 60 en 90 euro boek je een bed and breakfast in Amsterdam. Goedkoop en comfortabel en de keuze is veelzijdig. Kijk bijvoorbeeld eens naar Silodam, een B&B aan het IJ gevestigd in een historische graansilo. Tien minuten van het centrum, verzekerd van een prachtig uitzicht en 65 vierkante meter ruimte. Vanaf 59 euro buiten het seizoen. Of neem de Kade dat gevestigd is in een grachtenpand uit 1881. Ontbijten op een balkon met uitzicht over de grachten.

Nog niet oud genoeg?

Ga voor In de straat dat een moderne comfortabele inrichting heeft, maar dan wel in een 17de eeuws pand in het historische centrum.

Woonboot

Ook woonboten behoren tot de mogelijkheden. Typ maar eens" bed and breakfast Amsterdam goedkoop" in en dan kun je alle mogelijkheden op je gemak bekijken. De stad heeft zoveel te bieden dat je maar weinig thuis zult zijn. Toch is wakker worden in een grote ruimte, ontbijten in je eigen kamer, nog even borrelen met uitzicht over een gracht of het IJ, een extraatje dat heel waardevol is. Buiten natuurlijk de prijs want voor dat bedrag heb je die luxe in een hotel zeker niet.

Parkeren?

Een nadeel zou het parkeren kunnen zijn. Amsterdam staat immers in de top vijf ter wereld met vijf euro per uur in het centrum. Kies je echter voor de P en R parkeergarages, dan betaal je acht euro voor 24 uur en krijg je ook nog twee kaartjes openbaar vervoer voor een heen en terugreis. De meeste B&B's zijn alleen voor twee nachten te boeken dus je zult die truc nog een keer moeten herhalen. Maar dan logeer en parkeer je voor weinig geld en kun je genieten van al het moois dat Amsterdam je te bieden heeft en moet je erkennen dat een bed and breakfast in Amsterdam goedkoop is.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021