Excite

Bed and breakfast in Antwerpen: goedkoop en populair

De Belgische havenstad Antwerpen geniet mee van de sterk groeiende populariteit van het korte verblijftoerisme. En Antwerpen ademt niet alleen de sfeer uit van een typische havenstad, het heeft de vele toeristen ook veel te bieden. Bewijs daarvan zijn de vele cruiseschepen die jaarlijks, van overal ter wereld, de sinjorenstad bezoeken. We kunnen Antwerpen nochtans ook op een veel goedkopere manier ontdekken. Bed and breakfast in Antwerpen is goedkoop en zeker ook populair. Kortom, kiezen voor een bed and breakfast is een uitstekende formule om op een budgetvriendelijke manier met deze sympathieke Vlaamse stad, gelegen op een boogscheut van de Nederlandse grens, kennis te maken.

Antwerpen

De toeristische infrastructuur van Antwerpen werd de laatste jaren grondig gemoderniseerd, en de vele B&B-adressen bleven niet achter. Ze bieden de tienduizenden toeristen alle mogelijkheden aan om de stad grondig te verkennen. Bed and breakfast in Antwerpen is goedkoop en leuk, en krijgt steeds hoge waarderingscijfers. Door hun meestal centrale ligging kunnen we volop genieten van de typische sfeer van de verschillende Antwerpse locaties, ieder met hun eigen sfeer en karakter:

  • Couchecouche: gelegen in een gerenoveerde herenwoning uit 1865. Voorzien van alle comfort, met oog voor het kleinste detail. Naast de gastenkamers is er ook een trendy dakappartement. Richtprijzen: tussen 90 en 125 euro.
  • The Blue House: gelegen in de typisch Antwerpse Jodenbuurt dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Richtprijzen: tussen 40 en 95 euro.
  • Guesthouse Ancient Alley Cottage: gelegen in het oude stadscentrum. Uitstekend geschikt voor een romantisch verblijf. Richtprijs: twee weekendnachten voor 185 euro. Vier weeknachten voor 165  euro.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021