Excite

Bed and breakfast in Gent, en goedkoop?

Gent is een middelgrote stad, gelegen in Vlaanderen tussen Brugge en Brussel. Hoewel Gent meestal niet op de eerste plaats komt bij een bezoek aan België, heeft deze stad toch heel wat te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld nog veel invloeden uit de middeleeuwen terug te vinden. Het eeuwenoude centrum is autovrij hetgeen een wandeling langs de kerken, de kathedralen en de gildehuizen nog aangenamer maakt. Bovendien is het culinaire aanbod in deze stad bijzonder groot, en zullen winkelliefhebbers zich tevens vermaken in Gent.

Ben je op zoek naar een bed and breakfast in Gent en liever goedkoop uit dan duur? Vind dan hier een aantal tips voor een leuke overnachting in een B&B in en rond Gent.

De stad Gent ligt in een landelijke omgeving en dus hoef je niet ver buiten de stad te gaan om in de natuur terecht te komen. Een overnachting rond Gent valt dus zeker te overwegen als je een combinatie zoekt van natuur en cultuur. B&B De Meetjes is een gastvrije bed and breakfast die tussen Brugge en Gent ligt. Je kunt hier overnachten vanaf 21,67 per persoon per nacht en kiezen uit een van de drie kamer die De Meetjes telt. Bed & Breakfast De Steenhove ligt tussen de weilanden en gunstig ten opzichte van Gent. De Steenhove kent acht kamers waarin je vanaf 35 euro p.p.p.n. kunt overnachten.

Maar wil je liever in de stad Gent zelf overnachten, dan zijn daar genoeg mogelijkheden toe, al liggen de prijzen in de stad wel iets hoger dan op het platteland. Zo kun je in Charme Hotel Hancelot vanaf 45,13 p.p.p.n. overnachten. Deze bed & Breakfast ligt op loopafstand van de historische binnenstad en is gevestigd in een karakteristiek herenhuis uit 1840. Het Chambres d'hôtes Verhaegen is een romantische Bed & Breakfast in het centrum van Gent. Voor die romantiek betaal je dan ook iets meer: vanaf 97,50 p.p.p.n. kun je overnachten in één van de mooiste patriciërshuizen van de Vlaamse stad.

Dus wanneer je Gent eens wilt bezoeken en bovendien wilt overnachten in een Bed & Breakfast, bepaal dan eerst of je dit in de stad of op het platteland doet. Op het platteland liggen de prijzen lager dan in Gent zelf, maar overnachten in de stad heeft op zijn beurt ook veel charme. Aan jou de keus!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021