Excite

Bed and breakfast in barcelona!

Een bed and breakfast in Barcelona is niet zoals je zou denken. Als je Barcelona graag wilt verkennen, en dus zo dicht mogelijk bij het centrum wilt verblijven, is dat wel mogelijk maar verwacht alleen geen authentiek boerderijtje, met uitzicht op een boomgaard. Desondanks is een bed and breakfast in Barcelona heel goed te vinden. Meestal zijn het omgebouwde appartementen, met een keuken, één of twee badkamers en een toilet dat je samen met de andere gasten gebruikt. Het is wel aan te raden om oordopjes mee te nemen. In het centrum van Barcelona kan het aardig druk zijn, zelfs na middernacht. De muren die de slaapkamers scheiden kunnen vaak ook heel dun zijn. Vraag ook een kamer die zover mogelijk van de keuken ligt. Niemand vindt het leuk om wakker te worden gehouden door de andere gasten.

Kinderen.

Op zich is het wel mogelijk om kinderen mee te nemen. De kamerprijzen zijn best goedkoop. Vraag dus of je twee aansluitende kamers kunt nemen, als je wat oudere kinderen hebt. Een baby kan ook, mits je baby de andere gasten niet wakker houdt natuurlijk. Hou ook rekening met eventuele kinderwagens. Een Bed and Breakfast in Barcelona is niet altijd voorzien van een lift.

Prijzen en boeken.

Je vindt al een Bed and Breakfast in hartje Barcelona vanaf €21 per nacht. Dat valt dus reuze mee. Vraag wel altijd heel goed na wat je nu voor die prijs krijgt. Het kan soms gebeuren dat het ontbijt erg tegenvalt. En wat is nu een bed & breakfast zonder ontbijt. Als je van tevoren boekt, moet je zeker niet schuwen om vragen te stellen. Goede websites om te boeken zijn Neckermann.nl, Arke.nl, Ebookers.nl en Booking.com.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021