Excite

Zo vind je een leuke Bed and Breakfast in Maastricht

Heb je zin in een korte vakantie of wil je een lang weekend weg, bezoek dan eens Maastricht. De hoofdstad van Limburg heeft namelijk een aantal bijzondere Bed and Breakfasts. Sowieso is logeren in een Bed and Breakfast in Maastricht een leuke ervaring, omdat het bij dit soort accommodaties vaak om unieke verblijven gaat. En dat is toch iets anders dan de doorsnee hotelkamer.

Bijzondere Bed and Breakfasts in Maastricht

In Maastricht heb je diverse leuke Bed and Breakfasts met ieder hun eigen charme. Of je nu houdt van natuur, historie of juist de gezelligheid van het stadscentrum. Hier zijn een aantal tips voor een Bed and Breakfast in Maastricht.

Gastenverblijf Den Hook

Ja het kan in Nederland: uitzicht over de wijnvelden! Behalve dat zie je vanuit gastenverblijf Den Hook ook heuvels en bos. Natuurliefhebbers zitten dus goed in dit monumentale pand. Wil je naar het gezellige stadscentrum van de Limburgse hoofdstad, dan staan er twee fietsen klaar. Het is dan ongeveer tien minuten trappen, voordat je in de stad bent.

De Melkfabriek

Houd je van bijzondere overnachtingen, ga dan logeren in een voormalige melkfabriek. Deze Bed and Breakfast in Maastricht heet dan ook heel toepasselijk De Melkfabriek. Ontbijten doe je in het voormalige laboratorium. Lekker chillen kun je op het dakterras. Ook voor natuurliefhebbers is dit een prima plek, aangezien je in de omgeving goed kunt wandelen en fietsen.

Cityappartement Maastricht

In plaats van een Bed and Breakfast in Maastricht kun je ook overnachten in het Cityappartement Maastricht. Deze trendy overnachtingsmogelijkheid ligt in het historische en gezellige centrum van de Limburgse hoofdstad. Je bent dus dicht bij de winkels, de restaurants en de terrasjes.

Alle genoemde overnachtingsmogelijkheden kun je vinden via breakfastandbed.nl.

Tips voor het boeken van een Bed and Breakfast in Maastricht

Als je een leuke Bed and Breakfast in Maastricht hebt gevonden, kijk dan wel even goed in de voorwaarden als je boekt. Wil je bijvoorbeeld je hond meenemen dan kan dit niet altijd. Ook bieden niet alle accommodaties vanzelfsprekend een eigen badkamer. Verder is het natuurlijk handig dat er wifi is, zodat je contact kunt houden met het thuisfront.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021